Ένα από τα μεγαλύτερα oφέλη που μου έχει προσφέρει ο διαλογισμός, είναι η Σοφία και η Διάκριση.

Kάνοντας μια ανασκόπηση στη ζωή μου, φτάνω να βάλω το διαλογισμό στο μεγαλύτερο βάθρο των θεραπευτικών εργαλείων που με έχουν βοηθήσει.

Ασκούμε συστηματικά εδώ και 12 χρόνια υπό την καθοδήγηση δασκάλων.

Υπάρχουν διαστήματα που σταματώ τη λήψη ιαμάτων, ακόμα και την προσωπική μου πρακτική των asana της yoga καθώς και άλλα.

Εδώ και χρόνια όμως, αυτό που δε σταματά αλλά έχει γίνει τρόπος ζωής, είναι το να μπαίνω «μέσα μου», οδηγώντας την επίγνωσή μου στον προσωπικό ειρηνικό χώρο του εαυτού μου. Να επικοινωνώ με εμένα, να καθαρίζω το μυαλό από το εγώ μου, και μετά συνήθως λαμβάνω απαντήσεις και καθοδήγηση σε ερωτήματα που με απασχολούν.

«Ειρηνικός χώρος»?

Ναι. «Ξεσκονίζοντας» τα ασυνείδητα δέρματα που φοράμε σαν παλτά κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάπου υπάρχει. Και αυτό είναι σίγουρο. Σε όλους υπάρχει. Και αν τον έχεις ήδη συναντήσει, θέλεις να τον συναντάς όλο και πιο συχνά.

Επιπλέον, οι τεχνικές αναπνοών αποτελούν αναπόσπαστο και αναγκαίο, κομμάτι της καθημερινότητάς μου, βοηθώντας με να μειώσω τη γρηγοράδα και το άγχος, όποτε αυτό παρουσιάζεται, ή αντίστοιχα να δραστηριοποιηθώ/ξυπνήσω τις στιγμές που το Tamas (ληθαργικότητα) παρουσιάζεται.

Στα τμήματα Διαλογισμού και Αυτογνωσίας “LIVE MINDFULLY” εκτός από τις τεχνικές διαλογισμού διδάσκονται σε κάθε μάθημα και τεχνικές αναπνοών. Κατά διαστήματα τις επαναλαμβάνουμε και έτσι εδραιώνονται από τους συμμετέχοντες ώστε να τις εφαρμόζουν στη ζωή τους με ευκολία και με ασφάλεια.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα τμήματα “LIVE MINDFULLY”.

Τετάρτες στις 21:00 τμήμα Establisment

Πέμπτες στις 21:00 τμήμα Beginners

Εάν επιθυμείς να συμμετάσχεις σε κάποιο τμήμα, επικοινώνησε μαζί μου.

Θα χαρώ να μοιραστώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου μαζί σου.