Δήλωση Συμμετοχής

Σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις στον επόμενο κύκλο διαλογισμών; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα

Mindset

“Δε μπορείς να σταματήσεις τα κύματα, αλλά μπορείς να μάθεις να σερφάρεις”
(Κabat, 2019).

Το στρες είναι αναπόφεκτο κομμάτι της ζωής, κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο ιδρυτής του mindfullness Kabat-Zinn παρομοιάζει στο βιβλίο του «Wherever you go, there you are», τις αναταραχές και διακυμάνσεις που προκαλεί το άγχος, με τα κύματα της θάλασσας. Θέλοντας να παροτρύνει τους ανθρώπους:

να μη γίνονται θύματα των μεγάλων κυμάτων που έρχονται από το στρες αλλά να συμφιλιωθούν με την ύπαρξη τους ώντας πρόθυμοι να εργαστούν μαζί τους. Να μάθουν τα διαχειρίζονται, να τα καταλάβουν, να βρουν νόημα μέσα σε αυτά και να χρησιμοποιήσουν την ενέργειά τους για να αναπτυχθούν στη δύναμη, σοφία και συμπόνια.

Στα τμήματα διαλογισμών και αυτογνωσίας Live Mindfully που καθοδηγώ, περιλαμβάνει mindfulness, τεχνικές αναπνοών, αυτογνωσιακές ασκήσεις και καθοδηγούμενους θεματικούς
διαλογισμούς.

Δεκάδες άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει αυτά τα μαθήματα, έχουν ωφεληθεί σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, έχουν μάθει να διαχειρίζονται το stress καθώς και τις έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. έχοντας εδραιώσει την αυτογνωσία και την ενσυνειδητότητα στην καθημερινότητά τους.

Στόχος μου είναι να δώσω στους ανθρώπους εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να ζουν τη ζωή τους ευχάριστα, με νόημα και απόλαυση, χρησιμοποιώντας τις προκλήσεις και τα εμπόδια οχήματα για να εξελιχθούν σε όλους τους τομείς της ζωής τους!

How It Works

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται εβδομαδιαία και βρίσκονται σε εξέλιξη όλο το χρόνο.
Κάθε τρίμηνο ξεκινάει ένας κύκλος που απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το σύστημα Live Mindfully|Βeginners. Απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν  έχουν εμπειρία στο διαλογισμό αλλά και όσους είχαν αλλά όχι σταθερότητα.
Read More

Αποτελείται από 12/10 ή 8 συναντήσεις (ανάλογα με την περίοδο που ξεκινάει).
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά και Live και εχουν διάρκεια 1 ώρα η καθεμία

Βιντεοσκοπούνται και μοιράζονται στους συμμετέχοντες για τυχόν επανάληψη της συνεδρίας.
Σε κάθε μάθημα υπάρχουν ηλεκτρονικές σημειώσεις με λεπτομερής επεξήγηση των τεχνικών που διδάσκονται.
Δίνονται Mindful Tips και ασκήσεις αυτογνωσίας κάθε εβδομάδα.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Live Mindfully αποκτάς ΔΩΡΕΑΝ το πρόγραμμα Mindful Breathing που περιλαμβάνει αναπνευστικές τεχνικές για χαλάρωση και διαχείριση του stress για να εμβαθύνεις στις πρακτικές και να τις εφαρμόζεις όποτε επιθυμείς (limited access).

Μερικές από τις τεχνικές που διδάσκονται είναι:

 • Συνειδητή χαλάρωση
 • Τεχνικές συγκέντρωσης
 • Τεχνικές σωματικής και συναισθηματικής απελευθέρωσης
 • Mindfulness
 • Mindfulness Breathing
 • Διαλογισμός στα Koshas (Φυσικό/Συναισθηματικό/Νοητικό/Ενεργειακό/Διαισθητικό σώμα)
 • Απόσυρση των αισθήσεων (Pratyahara)
 • Εξερεύνηση και μετασχηματισμός δυσαρμονικών συναισθημάτων και πεποιθήσεων
 • Διαλογισμός στα Chakra
 • Διαλογισμός με τα 5 στοιχεία (Τattva)
 • Δημιουργικός οραματισμός
 • Σωματικός διαλογισμός
 • Θεραπευτικός διαλογισμός
 • Ενεργειακός διαλογισμός

*για να ενταχθεί κάποιος στο επόμενο level Live Mindfully | Establishment που είναι ετήσιο, χρειάζεται να παρακολουθήσει το πρώτο επίπεδο Live Mindfully | beginners.
Ακόμα και αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία στο διαλογισμό, χρειάζεται να ξεκινήσει από αυτό το τμήμα και κατόπιν να  ενσωματωθεί αν το επιθυμεί στο σταθερό ετήσιο τμήμα.

Kάθε άνθρωπος διαφορετικός. Κάποιοι είναι οπτικοί, άλλοι ακουστικοί ή κιναισθητικοί.

Μέσα από την πολυετή μου ενασχόληση με ανθρώπους, έχοντας δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα διαλογισμού και σπουδάσει πολύπλευρες μεθόδους, το σύστημά μου αγκαλιάζει και απευθύνεται σε όλους και σε κάθε δυσκολία ή εμπόδιο πιστεύει ο καθένας πως τον κρατά μακριά από το να ασχοληθεί με το διαλογισμό. 

Ψάχνουμε να βρούμε την κατάλληλη γλώσσα και τις ιδανικότερες λέξεις για να συμφιλιωθούμε με το νου.

Mindset Coaching

Τα μαθήματα ενσυνειδητότητας και mindset μπορούν παρέχονται και σε προσωπικό επίπεδο.
Μια ολιστική προσέγγιση προσωπικής ανάπτυξης που ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ο διαλογισμός, το coaching καθώς και άλλες τεχνικές και μέθοδοι εντάσσονται στις συνεδρίες (miximum 8 συνεδρίες).

Corporate Wellness

Έχω προσφέρει μαθήματα εταιρικού προφίλ σε εταιρίες & events που περιλαμβάνουν:

– ηχοχαλάρωση – mindfulness
– stress relief breathing – meditation
– body scan relaxation – self-care session & tips

κ.α.

Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να πραγματοποιηθούν δια ζώσης αλλά και online.

Μερικές από τις εταιρίες που έχω συνεργαστεί:
General Electric, Tatoi Club, BeYourSelf, 4 wise monkeys, Stem, Hellenic Youth Participation,
κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μου για ένα δοκιμαστικό μάθημα στην εταιρία σας!

H Μariasana μπορεί να παγώσει το χρόνο.
Σε κάθε διαλογισμό της δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η ώρα.
Πόπη Τσαπανίδου

Με τη βοήθειά σου καταδύομαι μέσα στη ψυχή μoυ και επιτρέπω να βγουν στην επιφάνεια όλα εκείνα τα συναισθήματα που δεν είχαν το χώρο αλλά και τον τρόπο να εκφραστούν. Νιώθω πως αρχίζω με μικρά βήματα να βαδίζω στο φως.  Ο διαλογισμός με βοήθησε με τις αϋπνίες που με ταλαιπωρούσαν και έτσι κατάφερα να σταματήσω το σκεύασμα που έπαιρνα.
Ευχαριστώ που έγινες οδηγός και συνοδοιπόρος.
Γεωργία Ταραντίλη

Ότι δουλειά είχα κάνει μέχρι τώρα ήτανε διάσπαρτα κομμάτια του παζλ που με τον διαλογισμό τακτοποιήθηκαν στη θέση τους! Κάθε συνειδητοποίηση είναι κι ενα κομμάτι απο την πυραμίδα, που τοποθετείτε και τίποτα δεν το κουνάει! Έχω καταφέρει να τρώω το φαγητό μου και όχι τα συναισθήματά μου. Νιώθω πως βαδίζω με περισσότερη ισορροπία στη ζωή μου
Τ.Γ.

Νιώθω τυχερή, ευγνώμων και χαρά που ήρθες στη ζωή μου! Είσαι το δώρο της καραντίνας! Συμπληρώνοντας ενα χρόνο με την ομάδα του διαλογισμού μαζί σου, είμαι διαφορετική από όταν ξεκίνησα. Όσο ζεις, μαθαίνεις! Είδα τα αδύναμα και ευάλωτα σημεία μου. Και ότι αν θέλουμε, μπορούμε με υπομονή, αγάπη, αποδοχή, χωρίς βιασύνη και με δουλειά, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Εντοπίζω, αποδέχομαι, με αγαπώ, αφήνομαι στη ροή της ζωής, βάζω τα όριά μου. Ευχαριστώ από καρδιάς.
Αθανασία Κυριαζάκη

Ο σημερινός διαλογισμός ήταν αληθινό εσωτερικό ταξίδι! Τόσο ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που εμφανίζονται, για την ομάδα, για τον εαυτό μου που κάθεται στην ίδια θέση κάθε Τετάρτη, και πάνω από όλα για την Δασκάλα μας που αγαπάει ανιδιοτελώς και μοιράζει την γνώση της. 
Αυτόν τον χρόνο έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Έχω πάρει πίσω την δύναμη μου και όλο και λιγότερο κοιτάω για εξωτερικούς παράγοντες για αυτά που συμβαίνουν εσωτερικά. To mεγαλύτερο δώρο είναι ότι σταμάτησα να προσπαθώ να με αλλάξω, να με ´φτιάξω’, να ψάχνω γιατί είμαι ‘έτσι’. Σταμάτησα ρωτάω συνέχεια αλλά αντιθέτως έχω ανοιχτεί στις απαντήσεις κι σε αυτά που έρχονται. 
Κάθε Τετάρτη έρχομαι πιο κοντά στην αλήθεια μου. Και μόνο τώρα, κοιτώντας από που έρχομαι καταλαβαίνω την δουλειά που έχει γίνει και πόσο χρόνο, υπομονή και ευγνωμοσύνη χρειάστηκε για να φτάσω εδώ.
Βιολέτα Αρσένη

Let’s Get Started

4 + 8 =