Body

Αντιμετωπίζω τον κάθε άνθρωπο ως μια μοναδική περίπτωση που ο τρόπος ζωής και οι συνήθειες και τα συναισθήματά του έχουν σχηματίσει το σώμα και τη στάση του. Κάθε άνθρωπος αποτελεί για εμένα έμπνευση να του παρέχω ένα εξατομικευμένο μοντέλο προσέγγισης που θα του ταιριάζει. Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να εξελιχθείς και να βιώνεις μια συνολική υγεία και ευεξία, αγαπώντας τον εαυτό σου και το σώμα σου.

Όλες οι πληροφορίες  αφορούν μια εξατομικευμένη προσωπική προσέγγιση. Για ομαδικά μαθήματα μπορείς να με επισκεφθείς στα Holmes Place Γλυφάδας.

Τι μπορούμε να δουλέψουμε μαζί όσο αφορά το φυσικό σώμα δια ζώσης ή online:

Σωματική αξιολόγηση

Προηγείται στην αρχή κάθε συνεργασίας ώστε να προταθούν και συμφωνηθούν και απο τις δυο πλευρές οι μέθοδοι και η συχνότητα που θα χρειαστούν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που θα ορίσουμε (yoga, pilates κ.α.)

Σωματογνωσία και Σωματική Ενσυνειδητότητα (Μindfulness Μovement)

Αρκετός κόσμος δε φτάνει στους στόχους του επειδή δε γνωρίζει το σώμα του και πώς να το χρησιμοποιεί συνειδητά. Μαζί, εργαζόμαστε στο να αποκτήσεις επαφή και να γνωριστείς μαζί του και με τις μηχανικές του.

Ορθοσωμία

Με όποιο τρόπο και αν επιλέξουμε να εργαστούμε, βασικός άξονας θα είναι να βελτιώσουμε τη στάση του σώματος, όπου αυτό χρειάζεται.

Αύξηση της Κινητικότητας (Μobility)

Πολλοί τραυματισμοί συμβαίνουν λόγω μειωμένης ή περιορισμένης κινητικότητας των αρθρώσεων. Μαζί θα επανεκπαιδεύσουμε το μηχανισμό και το εύρος κίνησης.

Βελτίωση της Καρδιοαναπνευστικής Λειτουργίας.

Μέσω ειδικών αναπνευστικών τεχνικών αλλά και αεροβίωσης.

Προσωπική Sadhana

Πάντα στόχος μου είναι να μπορείς αλλά και να θέλεις να κάνεις
κάποια πράγματα μόνος/η σου. Έτσι, μέσω βίντεο ή γραπτώς θα υπάρχει ασκησιολόγιο ή ρουτίνων ευεξίας που μπορείς να εκτελείς με ασφάλεια τις μέρες που δε συναντιόμαστε.

Εκπαίδευση στη Βαθιά Χαλάρωση

Αν συγκαταλέγεται στους στόχους και στις ανάγκες σου.

Άλλοι Τρόποι Συνεργασίας

Self-Care

On-line & on-demand προγράμματα

Mindset

Προγράμματα διαλογισμού

Holistic Health

Ατομικές συνεδρίες ευεξίας/υγείας

Ως γυμνάστρια (από άθλημα) πήγα στη Μαρία ώστε να με βοηθήσει μέσω της yoga να εξισορροπήσω τις ελλείψεις που έχει το σώμα μου. Εξαιρετική επαγγελματίας με απίστευτες γνώσεις που σε εντάσσει στην όλη φιλοσοφία της yoga παρέχοντας αυτό που ακριβώς χρειάζεται το σώμα σου. Μέσω της ολιστικής προσέγγισης που παρέχει και τo mindful κομμάτι των συνεδριών, εξελίσσεις πέρα από το σώμα, το νου και την ψυχή. Μεγάλη βελτίωση από τις πρώτες συνεδρίες!
Αγγελική Σαρρή

Η Μαρία δεν είναι μια απλή δασκάλα γιόγκα. Αναγνωρίζει τις ανάγκες του σώματος μου και κάθε φορά προσαρμόζει το μάθημα ανάλογα. Εξι χρόνια που προπονόυμαι μαζί της ποτέ δεν έχουμε κάνει τις ίδιες ασκήσεις, κάθε φορά είναι μια καινούργια εμπειρία και ενα τελείως διαφορετικό μάθημα. Με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα με την μέση μου, να μεταμορφώσει το σώμα μου, να με κάνει πολύ δυνατή και να κατορθώσω να κάνω ασκήσεις και στάσεις που κάποτε φαινόταν ακατόρθωτο. Και το ταξίδι μας συνεχίζεται στον χρόνο με ακόμη υψηλότερους στόχους!! Μαρία μου σ´ευχαριστώ για όλα!!!
Μπαμπέτ Παπαθανασοπούλου

Let’s Get Started

2 + 11 =