Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nada Yoga & Chakra Journey | Virtual Edition

March 14, 2021 @ 6:00 pm - April 11, 2021 @ 8:00 pm

𝙽𝚊𝚍𝚊 𝚈𝚘𝚐𝚊 & 𝙲𝚑𝚊𝚔𝚛𝚊 𝙹𝚘𝚞𝚛𝚗𝚎𝚢 | 𝚅𝚒𝚛𝚝𝚞𝚊𝚕 𝙴𝚍𝚒𝚝𝚒𝚘𝚗 

6  συναντήσεις για 6 Κυριακές

Έναρξη: 14 Μαρτίου και κάθε Κυριακή εώς 11 Απριλίου

Ώρες: 18:00-20:00

Το σεμινάριο Nada Yoga & Chakra Journey σίγουρα ένα εργαλείο αυτογνωσίας, πέραν των γνώσεων που προσφέρει.

Ένας τρόπος για να διακρίνεις στην καθημερινότητά σου τα συμπτώματα στο φυσικό σου σώμα, την ποιότητα και την εστίαση του νου σου.

Μαθαίνεις τεχνικές χαλάρωσης, εξισορρόπησης αλλά και ενεργοποίησης που έχεις την επιλογή να τις εφαρμόζεις ανάλογα την περίσταση και του τι θέλεις να δουλέψεις κάθε στιγμή.

Εστιάζει πρωταρχικά στην αυτοβελτίωση, ανάπτυξη της παρατήρησης και στους φυσικούς τρόπους εναρμόνισης του ατόμου.

Λαμβάνοντας όλα αυτά τα εργαλεία, όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το διαλογισμό και να μάθουν για τα Chakra. όσοι βρίσκονται στο χώρο της διδασκαλίας της Γιόγκα, των ολιστικών θεραπειών κ.α., αποκτούν έναν νέο τρόπο διάκρισης και προσέγγισης και στους άλλους ανθρώπους εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του μέσα από την θεωρία των Chakras και την εμπειρία του Ήχου.

Το βιωματικό σεμινάριο που έχει γίνει σταθμός όσων ανθρώπων το έχουν παρακολουθήσει, καθώς και της δικής μου.

Μερικά Testimonials ανθρώπων που το έχουν παρακολουθήσει (θα ακούσετε και άλλα με τη φωνή τους στο video)

«Είδαν τον Εαυτό τους όπως δεν το είχαν ξαναδεί»

«Η αυτογνωσία που βίωσαν δεν τους την είχε προσφέρει ψυχοθεραπεία 6 ετών»

«Είναι ότι καλύτερο έχουν κάνει»

Και όπως έχω ξαναπεί…: «θα ´θελα όλοι οι ανθρώποι που αγαπώ, να το παρακολουθήσουν.»

✔Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκουμένων, δε χρειάζεται προηγούμενη επαφή με yoga asana, αλλά κάποια επαφή με το διαλογισμό και την πρόσθεση να θέλει να εντρυφήσει στη θεωρία των chakra και να γνωρίσει τη Γιόγκα του Ήχου (Nada Yoga)

✔Δηλώσεις συμμετοχής με προεξόφληση εώς 5 Μαρτίου. Κόστος: 135€

*Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης με επιπλέον άτομα του ενός μαζί απο την ίδια σύνδεση.

✔Στους  συμμετέχοντες θα σταλεί (όπου κ αν βρίσκονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό) ένα kit με εργαλεία που δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν των Virtual παρακολούθηση, καθώς και κάποια άλλα πράγματα έκπληξη.(Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή).

Γι’ αυτό και χρειάζεται έγκαιρα η κράτηση θέσης! 

✔Τολμώ να πω, πως θα μάθετε τα ΠΑΝΤΑ για τα chakra. Η προσέγγισή μου θα σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε αυτό το μοντέλο για τη δική σας αυτογνωσία αλλά και την κατανόηση για τους άλλους – διακρίνοντας και σε αυτούς την ερμηνεία αλλά και την ψυχολογία των chakra.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ! 

 *Όσοι το έχετε παρακολουθήσει ήδη, υπάρχει έκπτωση -50% ώστε να το παρακολουθήσετε ξανά. Θα διδαχθούν επιπλέον τεχνικές οι οποίες εμπνεύστηκαν για την online διδασκαλία και θα σας φανούν και εσας χρήσιμες εαν διδάσκετε διαδικτυακά. Επιπλέον θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξαναέρθετε σε επαφή με όλη την ενέργεια της ομάδας καθώς και να «ξεσκονίσετε» πληροφορίες.

📩Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο mariasanapap@gmail.com με θέμα

“Nada Chakra Seminar”

Παρέχονται ηλεκτρονικές σημειώσεις εάν αυτό ζητηθεί (+30€  extra charge)

Όλες μου οι γνώσεις, τα βιώματα και οι εμπειρίες από πολλά συστήματα και δασκάλους στα  20 χρόνια που υπηρετώ το μονοπάτι της Yoga καθώς και άλλες επιστήμες, μαζεμένες σε αυτό το σεμινάριο.

Θα χαρώ ιδιαίτερα να τις μοιραστώ απλόχερα μαζί σας.

𝙻𝚒𝚟𝚎 Μ𝚒𝚗𝚍𝚏𝚞𝚕𝚕𝚢 

Μαρία

 

Q & A

-Δεν είμαι δάσκαλος Γιόγκα. 

Μπορώ να το παρακολουθήσω το σεμινάριο; 

✔Ναι. Ειδικά στη 𝚅𝚒𝚛𝚝𝚞𝚊𝚕 εκδοχή που πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί, έχουν αφαιρεθεί αρκετά πράγματα που χρειάζεται να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία.

-Είμαι δάσκαλος Γιόγκα. 

Θα μου χρησιμεύσει; Θα «πάρω» κάτι;

✔Ναι. Στα περισσότερα εκπαιδευτικά Γιόγκα δεν γίνεται εμβάθυνση στη θεωρία των 𝙲𝚑𝚊𝚔𝚛𝚊 και τον διαλογισμό. Η 𝙽𝚊𝚍𝚊 𝚈𝚘𝚐𝚊 επίσης, είναι κάτι ίσως αναφορικά αναφερθεί δίχως καν βίωμα και 𝚜𝚊𝚍𝚑𝚊𝚗𝚊. Και είναι απολύτως λογικό. Σε ένα Υ𝚃𝚃𝙲200𝚑𝚛 δεν μπορείς να αναπτύξεις τα πάντα. Γι’ αυτό και ένας δάσκαλος Γιόγκα μετά αποφασίζει πού θέλει να εντρυφήσει και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του. Ναι, είναι σεμινάριο που θα «πάρεις» πολλά.

 

– Γίνεται να το παρακολουθήσω μόνος μου, βιντεοσκοπημένο στο χρόνο μου; 

✔Όχι. Όλο το σεμινάριο είναι βασισμένο στο ομαδικό βίωμα και κυρίως μοίρασμα.

-Γίνεται να το παρακολουθήσω μαζί με κάποιο άλλο απο την ίδια σύνδεση; Θα πληρώσουμε και οι 2; 

✔Ναι γίνεται. Θα πληρώσετε 1 συμμετοχή και μονάχα +20€ για τη δεύτερη συμμετοχή, αν θέλει να συμμετέχει ενεργά στη διαδραστική virtual διδασκαλία που έχει δημιουργηθεί. Αν δε θέλει να συμμετέχει στη διάδραση και το μοίρασμα εμπειριών, δεν θα υπάρξει επιπλέον κόστος.

-Θα πάρω σημειώσεις; 

✔Αν το θέλεις ναι. (+30€ 𝚎𝚡𝚝𝚛𝚊 𝚌𝚑𝚊𝚛𝚐𝚎)

-Θα πάρω κάποιο πτυχίο; 

✔Πτυχίο υπό την έννοια της πιστοποίησης, όχι. Απέχω συνειδητά χρόνια απο ότι περιέχει τις πιστοποιήσεις σε όσα διδάσκω. Το πτυχίο σου θα είναι οι γνώσεις και η εμπειρία που θα αποκομίσεις. Βεβαίωση παρακολούθησης θα πάρεις όμως, ναι.

-Έως πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή; 

✔Εώς το αργότερο 5 Μαρτίου μαζί με προεξόφληση όλου του ποσού που είναι 135€ που περιλαμβάνει έξοδα αποστολής και υλικά (έκπληξη) που θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες στα σπίτια τους.

-Πώς δηλώνω συμμετοχή;

✔📩Στέλνοντας email στο mariasanapap@gmail.com με θέμα «𝙽𝚊𝚍𝚊 𝙲𝚑𝚊𝚔𝚛𝚊» και εντός της επόμενης ημέρας θα σου σταλούν οι πληροφορίες και αν έχει επιπλέον απορίες είναι εφικτό να κανονιστεί τηλεφωνικό ραντεβού.

 

 

Details

Start:
March 14, 2021 @ 6:00 pm
End:
April 11, 2021 @ 8:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
zoom

Organizer

Μαρία Παπαδοπούλου
View Organizer Website